Beurscrash: 3 goedkope Britse aandelen die ik vandaag in een ISA zou kopen om mijn geld te TREBELEN

0

De Britse nationale vlag voor de wolkenkrabbers van Canary Wharf waar professionals aandelen verhandelen voor de kost.

De Britse nationale vlag voor de wolkenkrabbers van Canary Wharf waar professionals aandelen verhandelen voor de kost.

Is er ooit een betere tijd geweest om Britse aandelen te kopen dan nu? Ik geloof zeker niet dat er het afgelopen decennium een ​​grotere kans is geweest om rijk te worden door te investeren in aandelen.

 

Ik zal alle angsten die ik heb over Covid-19 en de impact ervan op het economisch herstel even opzij zetten. En parkeer mijn zorgen over de Brexit, oplopende handelsspanningen en alle andere geopolitieke en macro-economische kwesties die mijn investeringslust ook zouden kunnen beïnvloeden. Als ik op de lange termijn kijk naar het kopen en bezitten van Britse aandelen, zouden ze mijn wens om een ​​winnende aandelenportefeuille op te bouwen niet mogen aantasten. aandeel amazon is verkocht.

 

 

De geschiedenis leert ons dat kwesties als pandemieën, handelsgevechten en zelfs oorlogen slechts tijdelijke tegenslagen zijn voor de groei van de aandelenmarkt. Aandelenkoersen in het VK komen altijd brullend terug van crises die de wereld lijken te stoppen met draaien. Dat deden ze na de financiële catastrofe van 2007-2008 die grote banken op Wall Street deed zinken. Ze zullen het deze keer ook weer doen.

 

3 Britse aandelen op mijn ISA-boodschappenlijst

Ik ben ondanks de Covid-19-crisis steeds Britse aandelen in mijn Aandelen en Aandelen ISA blijven kopen. Ik denk dat ik een munt zal verdienen, want ze stijgen in waarde tijdens de onvermijdelijke bullmarkt. Ik moet denken aan de verbluffende prestaties van de FTSE 250 tussen 2009 en 2018, toen de index meer dan TREBLED in waarde was.

 

Hier zijn nog drie goedkope Britse aandelen die ik vandaag overweeg te kopen voor mijn ISA. Ik geloof dat ze zouden kunnen vliegen zoals de FTSE 250 deed tijdens het volgende decennium:

 

Ik verwacht dat de aandelenkoers van Royal Mail in de jaren 2020 zal stijgen, aangezien de e-commercevolumes steeds sterker worden. De experts van Statista denken bijvoorbeeld dat de wereldwijde online verkoop zal stijgen van $ 4,2 biljoen in 2020 naar $ 6,5 biljoen in de komende jaren. Dit illustreert het enorme winstpotentieel van koeriers. Dit specifieke Britse aandeel wordt vandaag verhandeld op een koers-winstgroei (PEG) ratio van slechts 0,9. Ik denk dat het te goedkoop is om te missen.

 

De aandelen van edelmetaalproducent Sylvania Platinum zouden de komende tien jaar ook enorm kunnen stijgen. De investeringsvraag naar metalen uit de platinagroep (PGM’s) zal waarschijnlijk sterk blijven, aangezien de lage rente inflatoire angst aanjaagt. Ondertussen zullen herstellende economische omstandigheden een vuur aanwakkeren onder de vraag naar metalen van de industrie, en vooral van de auto-industrie. Sylvania handelt dit jaar op een zeer lage PEG-ratio van 0,1. Waar aandelen kopen?

 

Ik geloof dat het lage PEG-veelvoud van 0,9 van ITV voor 2021 ook serieuze aandacht verdient. Ik verwacht dat de aandelenkoers van de omroep zal stijgen, aangezien de enorme investering in digitale media loont. Beleggers in dit Britse aandeel kunnen ook verwachten dat de winsten gestaag zullen stijgen naarmate de advertentie-uitgaven zich het komende decennium herstellen.

 

Goedkope aandelen kopen na de beurscrash

ITV et al. Zijn slechts drie van de mega-goedkope Britse aandelen die ik vandaag overweeg om voor mijn ISA te kopen. Er zijn nog veel, veel meer topaandelen die na de beurscrash van 2020 te goedkoop blijven om te missen. En de enorme bibliotheek met gratis en exclusieve vermogensrapporten van The Motley Fool kan je helpen ze te ontdekken en extreem rijk te worden.

 

De post beurscrash: 3 goedkope Britse aandelen die ik vandaag zou kopen in een ISA om mijn geld te TREBLE verscheen voor het eerst op The Motley Fool UK.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright© 2020, All rights reserved