Bitcoin is deze week met ongeveer 20% gestegen en heeft voor het eerst $ 22.000 overtroffen om zijn hoogste punt ooit van $ 22.158,40 te bereiken.

0

Bitcoin stijgt 204% in 2020. Moet u investeren?

Jaar tot nu toe is de bitcoin met 204% gestegen

De juiste manier om in bitcoin te investeren

 

Bitcoin is deze week met ongeveer 20% gestegen en heeft voor het eerst $ 22.000 overtroffen om zijn hoogste punt ooit van $ 22.158,40 te bereiken. De grootste cryptocurrency ter wereld is de afgelopen 24 uur met meer dan 13% gestegen. Tot op heden is de bitcoin met 204% gestegen. Waarom deze golf? Dit soort opbrengsten kan elke investeerder aantrekken om in bitcoins te investeren. Moet je investeren? Wat is de juiste manier om te investeren voor particuliere beleggers?

 

“Bitcoin die boven de $ 20.000 breekt, is een mijlpaal in een jaar met talloze ups en downs in de wereldeconomie. Dit is voornamelijk te danken aan talloze wereldwijd gerenommeerde investeerders, instellingen die hun gewicht achter Bitcoin zetten. Het eerdere scepticisme is nu vervangen door wijdverspreide acceptatie en erkenning van Bitcoin als een sterke investeringsoptie “, zegt Sumit Gupta, CEO en mede-oprichter van CoinDCX. ervaringen van bitcoin revolution is positief.

 

 

Instellingen die in Bitcoins investeren

 

Institutionele adoptie van de cryptocurrency vindt plaats. Niet alleen bedrijven, maar ook financiële instellingen verkopen goud en kopen bitcoin, wat vertrouwen in de hoofden van de investeerders heeft opgebouwd. Bitvavo ervaringen van gebruikers zijn positief.

 

“Bedrijven zoals microstrategie en verzekeraar massmutual hebben beide respectievelijk $ 475 miljoen en $ 100 miljoen in bitcoin geïnvesteerd. Ook bieden grote bedrijven zoals Paypal hun klanten nu toegang tot crypto. Regelgevingskwesties worden gunstig in verschillende delen van de wereld. veel vertrouwen in de hoofden van de investeerders, wat leidt tot een prijsstijging ”, zegt Ashish Singhal, CEO en medeoprichter van CoinSwitch Kuber.

 

“Onlangs heeft Massmutual, een verzekeringsgigant, zijn weg gevonden naar Bitcoin-investeringen. Bovendien is Alan Howard, miljardair hedgerfondsbeheerder, een van de financiers van een nieuwe institutionele investeringsfirma, genaamd One River Asset Management. als $ 1 miljard toewijzing aan bitcoin, “zegt Sumit Gupta.

 

Cryptocurrencies zoals Bitcoin zijn de toekomst en zullen een integrale rol spelen in de dynamiek van de wereldfinanciën, geloven de experts. Ze verwachten dat bitcoins binnenkort de marktkapitalisatie van 1 biljoen zullen overschrijden.

 

“Er zijn minstens 20 bedrijven wereldwijd die bitcoin op hun balans hebben. En Fidelity, Blackrock en anderen waarvan de manager triljoenen activa optimistisch is over bitcoin. Met extra institutionele adoptie zien we dat bitcoin gemakkelijk de 1 triljoen marktkapitalisatie overschrijdt die momenteel is onder 400 miljard. Dat koppelt in feite de BTC-prijs aan 50.000 USD in de komende 12 maanden “, zegt Gaurav Dahake, CEO van Bitbns.

 

Moet u in Bitcoins investeren?

 

Evalueer uw risicobereidheid en kies verstandig beleggingsopties, zeggen beleggingsexperts.

 

“Bitcoin is een zeer risicovolle investeringsoptie en het is niet aan te raden een groot deel van uw investering in Bitcoin te investeren. De prijzen van Bitcoin zijn extreem volatiel geweest. Er zijn niet genoeg gegevens voor experts om ze te analyseren, dus mensen investeren met onvolmaakte informatie en sluiten zich aan bij de kudde speculanten ”, zegt Neeraj Singh, een geregistreerde beleggingsadviseur.

 

Sommige deskundigen zeggen dat het gunstig zou zijn voor Indiërs om er vroeg in te gaan. Deskundigen stellen voor om op een gedisciplineerde manier te investeren, net als SIP of een systematisch investeringsplan in beleggingsfondsen, om het risico van timing van de toegang tot de bitcoins te verminderen.

 

“Gebruikers moeten verstandig investeren via SIP’s in bitcoin, omdat bitcoin vrij vluchtig is. Maar over het algemeen is het een must om de rijkdom te beschermen en ervoor te zorgen dat de waarde van hun geld blijft en niet afgeschreven wordt,” zegt Gaurav Dahake.

 

Beleggingsadviseurs waarschuwen beleggers dat ze zich niet laten beïnvloeden door het fantastische rendement. Ze zeggen dat bitcoins zeer riskant zijn en niet gemakkelijk te begrijpen.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright© 2020, All rights reserved