Man krijgt celstraf omdat hij verband om zijn hoofd wikkelt om theorie-examens te doen voor anderen

0

Een man die voor andere mensen rijtheorie-examens aflegde door een verband om zijn hoofd te wikkelen, is gearresteerd nadat zijn zwendel werd ontdekt door medewerkers.

 

De 28-jarige Izmir Senaj uit East Ham, Londen had naar verluidt talloze excuses gebruikt voor zijn hoofdletsel op verschillende DVSA-locaties in het hele land waar hij tests deed voor mensen die ermee hadden ingestemd om hem ze namens hen te laten doen. Klik hier voor theorie examen auto.

 

Aan zijn plan kwam uiteindelijk een einde in Swindon, toen een medewerker hem had herkend van een gezocht beroep en contact had opgenomen met de politie.

 

 

Senaj heeft sindsdien schuldig gepleit op vier aanklachten van fraude bij een Swindon Crown Court en kreeg een gevangenisstraf van twee jaar en vier maanden. Rechter Jason Taylor, QC, wordt door The Metro geciteerd: “Uw acties tonen een harteloze minachting voor het systeem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen degenen die gekwalificeerd zijn om veilig achter het stuur van een auto te kruipen. Dit had grote gevolgen kunnen hebben voor zowel weggebruikers als voetgangers en daarom vereist mijn publieke taak dat ik daar rekening mee houd.”

 

Stoplegging examen

Dit is verre van de eerste keer dat Senaj gevangen zat voor de zwendel. Hij was twee keer eerder veroordeeld wegens fraude met rijexamens en zijn laatste misdaad werd gepleegd terwijl hij nog een rijbewijs had. De rechtbank hoorde dat hij vier verschillende testcentra in het zuiden van Engeland had bezocht, waar hij verschillende excuses had voor zijn ‘verwondingen’, zoals van een ladder vallen en op het hoofd worden geslagen tijdens het werken op een bouwplaats.

 

Hij mocht echter niet al zijn tests afleggen omdat het personeel in Hastings hem herkende nadat hij was verschenen op een locatie in Eastbourne, waardoor Senaj prompt vertrok. Hij werd ook afgewezen bij een testcentrum in Harlow, omdat het DVLA-personeel er niet van overtuigd was dat hij de Servische man was met het voorlopige rijbewijs dat hij bij de receptie overhandigde. Symbolen auto leren kennen is online mogelijk.

 

Hij werd uiteindelijk betrapt in een DVSA-testcentrum in Swindon in januari 2019, waar een medewerker hem toestond zijn test te doen terwijl ze in het geheim de politie belde. In een gesprek met fraudeonderzoekers beweerde Senaj dat hij gokschulden had aan ten minste twee van de mensen die hij had nagebootst.

 

In totaal heeft hij nu vijf veroordelingen gekregen voor 28 strafbare feiten.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright© 2020, All rights reserved